Garšīgi paēst – tā ir viena no laimīgākajām sajūtām, tāpēc aicinu izbaudīt katru maltīti un ļauties kulinārijas ceļojumiem!
Apsarmojušas dzērvenītes
Viegla
līdz 2 h
4 personām
Apsarmojušās dzērvenītes var izmantot kūku un desertu dekorēšanai, turklāt tās var ilgi uzglabāt slēgtā traukā.
Sastāvdaļas
200 g cukura + 100 g piestā sasmalcināta cukura
100 g ūdens
200 g lielogu dzērveņu
Pagatavošana
Katliņā ber cukuru, pievieno ūdeni un karsē, līdz cukurs izkusis un savārījies sīrups.
Bļodā liek visas stingrās, skaistās ogas un aplej ar sīrupu. Kārtīgi apmaisa un pa vienai liek uz cepamā papīra, lai tās nesaskartos. Atstāj uz stundu apkalst.
Katru odziņu apvārta sasmalcinātajā cukurā un liek traukā.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: