“Labas garšas darbnīcu” saimniece ne tikai pazīst visu, kas aug Latvijas dabā, bet arī ir apguvusi dažādu kultūru virtuves un ēšanas paradumus un īpatnības. Līvas pētnieces gars izpaužas interesē par ķīmiju, kas palīdz viņai izprast ēst gatavošanas procesu dziļākā līmenī, kā arī viņas neremdināmajos labas garšas noslēpuma meklējumos. Viņa ļoti interesanti stāsta un rāda cilvēkiem, kā iemīlēt dārzeni, tādēļ bieži aicina uz nodarbībām savās garšu darbnīcās (vairāk www.garsasdarbnicas.lv) un nu Līvu redzēsiet arī raidījumā “Gatavo 3”.
Indijas kartupeļi
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
6 kartupeļi ‘Magdalēna’
1 tējkarote karija garšvielu
1 sauja rozīņu
sāls
2-3 ēdamkarotes eļļas
Pagatavošana
Kartupeļiem pievieno kariju, rozīnes, sāli un eļļu un cep cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā 30–40 minūtes, līdz tie ir zeltaini brūni.
Komentāri: