Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.
Imunitātes zapte no medus, ingvera un citrona
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Sastāvdaļas
250 ml medus
60 g ingvera saknes
3 citroni
Pagatavošana
Ingvera sakni nomizo un sagriež nelielos gabaliņos.
Citronu ar visu mizu sagriež mazos gabaliņos.
Citrona un ingvera gabaliņus liek virtuves kombainā vai blendera traukā un samaļ viendabīgā masā.
Pievieno medu un kārtīgi samaisa.
Liek burkā un uzglabā ledusskapī. Lieto no rīta un vakarā pa ēdamkarotei.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Labdien! Cik ilgi zapti var uzglabāt? Ja taisu tagad augustā, visu ziemu nostāvēs ledusskapī?
Imunitātes zapti taisām augstākais 1 reizi mēnesī uz mēnesi. Ilgāk to neglabājam.
Es salieku ledus trauciņā un saldētavā,vakaros uz stipri siltā ūdens,izspiežu no trauciņa 1 gb.