Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.
Imunitātes zapte no medus, dzērvenēm un ķiplokiem
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Sastāvdaļas
250 ml medus
200 g dzērveņu
5 ķiploka daiviņas
Pagatavošana
Dzērvenes attīra no liekajiem gružiem. Ja nepieciešams, nomazgā.
Ķiploka daiviņas nomizo un sagriež gabalos.
Dzērvenes un ķiplokus ar blenderi vai virtuves kombainā sasmalcina viendabīgā masā.
Pievieno medu un izmaisa.
Iegūto zapti liek burkā un uzglabā ledusskapī. Lieto vakaros pirms gulētiešanas – pieaugušie pa ēdamkarotei, bērni pa tējkarotei.
Kāpēc uz nakti jālieto?
lai pa dienu Tu nesmirdētu pec ķiplokiem