Daži būtiski padomi šīs zupas pagatavošanai
Lai šī aukstā zupa sanāktu krēmīgāka, tai pievieno avokado. Šīs receptes gadījumā – divus.
Visas sastāvdaļas blenderī nevajadzētu ievietot uzreiz, bet gan pa daļām, lai nenomocītu ierīci. Ieteikums visus zaļumus sadalīt divās daļās un pēc tam, kad sablenderēta pirmā puse, pievienot tai otru pusi.
Lai uzlabotu zupas garšu, tai nepieciešams pievienot sāli, laima sulu un brūno cukuru. Kad viss jau sablenderēts un šķiet, ka zupa gatava, nesteidzies to servēt šķīvjos. Vēlreiz to pagaršo, lai vajadzības gadījumā pievienotās garšvielas ar blendera palīdzību vēl vari efektīvi iemaisīt zupā.
Garšai un smukumam
Kad pērc sastāvdaļas zupai, atceries iegādāties arī dīkstus. Tie būs gan veselīgi, gan nedaudz sasmalcināti un kopā ar olīveļļu lieliski izskatīsies uzkaisīti uz zupas.
Komentāri: