Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Autors:
Māra Pole
Māra Pole, ēdienu un garšu entuziaste.
Hugo Spritz
Viegla
līdz 30 min
6 personām
Sastāvdaļas
buntīte svaigu piparmētru
360 ml plūškoka sīrupa
750 ml atdzesēta
Prosecco
300 ml atdzesēta tonika
1 laims
Pagatavošana
Piparmētru lapas atdala no kātiem un liek katrā no sešām vīna glāzēm. Vīna glāzes piepilda ar ledu.
Katrā glāzē lej 60 ml plūškoka sīrupa.
Pāri lej 125 ml
Prosecco
un 50 ml tonika. Laimu sagriež šķēlēs un katrā glāzē liek pa šķēlei. Glāzes saturu viegli apmaisa ar bāra karoti.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Hačapuri
Krāsnī cepta vista ar citronkartupeļiem
Krāsnī cepti kartupeļi ar brokoļiem un sieru
Popkorna kūka ar sāļo karameli
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: