Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
Hugo Spritz
Viegla
līdz 30 min
6 personām
Sastāvdaļas
buntīte svaigu piparmētru
360 ml plūškoka sīrupa
750 ml atdzesēta Prosecco
300 ml atdzesēta tonika
1 laims
Pagatavošana
Piparmētru lapas atdala no kātiem un liek katrā no sešām vīna glāzēm. Vīna glāzes piepilda ar ledu.
Katrā glāzē lej 60 ml plūškoka sīrupa.
Pāri lej 125 ml Prosecco un 50 ml tonika. Laimu sagriež šķēlēs un katrā glāzē liek pa šķēlei. Glāzes saturu viegli apmaisa ar bāra karoti.
Komentāri: