Pastu izvāra pēc instrukcijas uz iepakojuma un pēc tam noskalo ar aukstu ūdeni. Pastu liek bļodā, pievieno olīveļļu un samaisa, lai pasta nesaliptu.
Sarkano sīpolu sagriež plānās šķēlītēs, tomātus sagriež mazos gabaliņos un pievieno pastai. Pupiņas noskalo un arī pievieno bļodā.
Brokoli sadala mazās ziedkopās un noblanšē – uzvāra ūdeni, liek brokoļus ūdenī un vāra 3 minūtes, pēc tam uzreiz pārvieto tos aukstā ūdenī. Noblanšētos brokoļa gabaliņus pārgriež uz pusēm un pievieno pastai.
Pastai pievieno arī rukolu un šķipsnu sāls, visu izmaisa. Liek salātus divos šķīvjos, pārlej pāri mazliet Bonsan Cēzara mērces un pasniedz.
Komentāri: