GRIĶU GRANOLA

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 250 g Rapunzel griķu
  • 50 g Rapunzel nesaldināto kokosriekstu čipsu
  • 70 g Rapunzel saulespuķu sēklu
  • 60 g Rapunzel mandeļu
  • 60 g Indijas riekstu
  • 2 tējkarotes malta kanēļa
  • 3 ēdamkarotes Rapunzel kokosriekstu eļļas
  • 3 ēdamkarotes Rapunzel kļavu sīrupa
  • sauja Rapunzel rozīņu

Pagatavošana

  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai.
  2. Bļodā samaisa griķus, kokosriekstu čipsus, saulespuķu sēklas, sakapātas mandeles un Indijas riekstus.
  3. Katliņā uz nelielas uguns silda kokosriekstu eļļu un kļavu sīrupu, līdz eļļa ir izkususi. Šo maisījumu pievieno bļodā pie sausajām sastāvdaļām un kārtīgi izmaisa.
  4. Granolas maisījumu vienmērīgi izklāj uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru. Cep krāsnī 15 minūtes.
  5. Izņem granolu no krāsns, atdzesē, pievieno rozīnes un pārliek lielā burkā. Pasniedz ar jogurtu vai pienu un augļiem vai ogām.