Monta ir pārliecināta vegāne, kas skaidri apzinās – mes esam tas, ko mēs ēdam. Savā jaunībā viņa jau ir paspējusi pastrādāt pie Mārtiņa Rītiņa un Raw Garden. Pašlaik Monta studē uzturzinātni un mācās katru dienu kā ar ēdiena palīdzību ne tikai sev nekaitēt, bet dziedēt un palīdzēt savam ķermenim.
Gaspačo
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
2–3 lieli gatavi sulīgi sarkanie tomāti
1–2 daiviņas ķiploku
1 neliels sarkanais sīpols
1 vidējs zaļais pipars
3–4 mazi svaigie gurķīši
1 ēdamkarote labas kvalitātes baltvīna etiķa
2 ēdamkarotes Extra virgin olīveļļas
šķipsna sāls
pipari
1–2 šķēles baltmaizes
6–8 kubiņi ledus
1 glāze ūdens + maizes mērcēšanai
pāris svaiga bazilika lapiņu
Pagatavošana
Maizes šķēles izmērcē aukstā ūdenī, līdz tā kļūst pavisam mīksta. Pēc tam ūdeni notecina un izspiež no maizes.
Sīpolu un ķiplokus nomizo un sagriež kubiņos. Tomātiem novelk mizu un izņem sēklu daļu.
Visas sastāvdaļas, ieskaitot maizi, liek blenderī un blendē līdz vienmērīgai konsistencei.
Zupu pasniedz aukstu, pa virsu liekot bazilika lapiņas un pārslakot nedaudz olīveļļu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: