GARNEĻU SEVIČE AR NAČOS ČIPSIEM

Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

350–400 g vārītu garneļu

70 g gurķu

50 g papriku

1 sarkanais sīpols

80 g ķiršu tomātu

1 avokado

15–20 g kinzas

2 ēdamkarotes olīveļļas

3 laimi

čili 

sāls

185 g načos čipsu

Pagatavošana

Seviči pagatavo pāris stundu pirms pasniegšanas, lai garšas savelkas.

  1. Gurķus, paprikas, sīpolu un ķiršu tomātus sagriež mazos kubiņos. Kindzu sasmalcina.
  2. Liek bļodā noskalotas garneles, pievieno sagrieztos dārzeņus un kindzu.
  3. Piespiež laima sulu un pievieno olīveļļu, sāli un čili piparus.
  4. Pirms pasniegšanas pievieno kubiņos sagrieztu avokado.

Pasniedz kopā ar načos čipsiem.

Komentāri: