Garneļu iesmiņi ar čimičuri mērci

Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

400 g nelobītu tīģergarneļu

1 iepakojums Santa Maria ķiploku marinādes

1 citrons

2 laimi 

Bunte svaigu pētersīļu

4 ķiploka daivas

1 ēdamkarote baltvīna etiķa

½ tējkarote oregano

Santa Maria piecu piparu maisījums 

Santa Maria bazilika un ķiplokla garšvielu maisījums

Pagatavošana

  1. Garneles notīra no čaulām un astēm. Aplej ar ķiploku marinādi, apmaisa un atsāj iemarinēties. 
  2. Citronu sagriež šķēlēs, apber ar sāli un liek cepties uz grilpannas. 
  3. Pagatavo čimičuri mērci, blenderī vai piestā liekot visas sastāvdaļas un sasmalcinot. 
  4. Garneles uzdur uz iesmiem un cep uz grilpannas no abām pusēm. Pasniedz siltas ar čimičuri mērci un liek uz apgrilētajiem citroniem, no kuriem var izspiest sulu garnelēm.

Komentāri: