Ernests ir raidījuma ”Visi Pie Galda!” personība, aizrautīgs kulinārs, kam patīk eksperimentēt virtuvē un izmēģināt pasaules garšas. Aizrautīgs, entuziastisks un viennozīmīgi radošs cilvēks.
Dārzeņu salāti ar sieru un ponzu mērci
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
100 g halloumi siera
50 g spinātu
¼ sarkanā kāposta
1 burkāns
½ čili pipara
1 ēdamkarote grauzdētu zemesriekstu
1 tējkarote Kikkoman sezama eļļas
1 ēdamkarote Kikkoman ponzu mērces
Pagatavošana
Nelielā trauciņā pagatavo salātu mērci. Sajauc sezama eļļu ar ponzu mērci, iemaisa tajā smalki sakapātu čili piparu.
Halloumi sieru sagriež nelielās šķēlēs un liek cepties ar eļļu ieziestā grilpannā. Kad siers ieguvis skaistus grila nospiedumus abās pusēs, to ņem nost no pannas.
Smalki gareniski sagriež sarkano kāpostu un burkānu, samaisa atsevišķā traukā kopā ar spinātiem. Pievieno sieru un grauzdētus zemesriekstus, pārlej ar salātu mērci, un visu kārtīgi samaisa.
Komentāri: