Pastāv priekšstats, ka cepeti pagatavot ir sarežģīti. Ar šo recepti Linda no “Gatavo 3” pierādīs, ka tas ir vieglāk par vieglu, un cepetis kļūs par to ēdienu, ko turpmāk liksi galdā, kad gaidāms bariņš viesu un nav laika ilgi stāvēt pie plīts.
Pirmā labā ziņa ir tā, ka patiesībā cepetis cepeškrāsnī gatavojas pats. Viss, kas jādara Tev – jāatlicina laiks gaļu garšīgi iemarinēt un garšām savilkties.
Otrā labā ziņa – Linda arī atšķetinās noslēpumu aiz vārdiem “gaļu garšīgi iemarinēt un garšām savilkties”. Šeit talkā nāks mūsu pašu vietējais garšvielu ražotājs Latplanta.
Turklāt, ja lasi šo recepti vasaras beigās vai aiz loga jau rudens, tad apsveicam – Tev ir iespēja cepeša pagatavošanā izmantot veltes, kas ir Tavā piemājas dārziņā vai netālajā tirdziņā.
Latplanta garšvielas:
Dažādi dārzeņi piedevām:
Lai labi garšo!
Komentāri: