Šī recepte ir pavisam vienkārša gardām ribiņām. Iekur Kamado Bono grilu, līdz tas sasniedz 160 °C temperatūru, un ieliek keramisko virsmu, lai uguns netiek klāt gaļai, bet cirkulē pa grilu. Noņem ribiņām membrānu, lai garšvielas tiek klāt gaļai, kārtīgi apber tās ar garšvielām un liek grilā. Katras 30 minūtes grozot, cep 2 stundas. Pēdējās 15 minūtes iesmērē ar Oak’A oriģinālo BBQ mērci, tā karamelizējoties produktu padarīs gardāku. Piedevās lieto svaigus salātus vai to, kas vislabāk garšo. Ja ir vairāk laika, darot to lēnāk, ribiņas noteikti sanāks tikai gardākas. Ieteikums būtu izmantot formulu 3+2+1, kas nozīmē trīs stundas bez folija, divas stundas folijā (pirms tin iekšā, apsmērē ar mērci), 1 stunda bez folija, cepot tās apmēram 115 °C temperatūrā.
Komentāri: