Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
Club sandwich
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
6 maizes šķēles
1 tējkarote sviesta
4 šķēles Noo brokastu bekona
4 šķēles Čedaras siera
2 šķēles tomātu
4 ēdamkarotes majonēzes
6 šķēles Noo karsti kūpinātas tītara filejas
6 šķēles Noo karsti kūpinātas zemnieka karbonādes
2 romiešu salātlapas
Pagatavošana
Pannā uz vidēji lielas uguns izkausē sviestu. Tajā apcep maizes šķēles no abām pusēm, līdz tās ir zeltaini brūnas.
Pannā uz lielas uguns cep bekonu, līdz tas ir zeltaini brūns un kraukšķīgs.
Sieru un tomātu sagriež šķēlēs.
Uz divām maizes šķēlēm bagātīgi uzziež majonēzi. Vienai pa virsu kārto ielocītas tītara filejas šķēles, tad liek tomātu un siera šķēles. Apcepto maizi no abām pusēm apsmērē ar majonēzi, kārto pa virsu jau iesāktajām maizītēm. Pa virsu kārto ielocītas zemnieka karbonādes un sakraukšķināto bekonu. Pāri gaļām kārto pa salātlapai, un maizīšu torņus noslēdz ar sviestā cepto maizes šķēli, kas no vienas puses noziesta ar majonēzi.
Maizītes viegli saplacina, virsū liekot rokas un nedaudz uzspiežot. Katrai maizītei divās vietās (pa diagonāli) iesprauž koka irbulīti, lai garais tornis turas kopā. Ar asu nazi maizītes sagriež divos trīsstūros.
Komentāri: