Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Cipuļa un Bičevska murgs (zupa)
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
3 personām
Sastāvdaļas
300 g svaiga laša
250 g garneļu
300 g kartupeļu
150 g burkānu
20 melno olīvju
“Dzintara klasiskais” kausētais siers (mazais iepakojums)
buntīte svaigu diļļu
garšvielas – sāls, pipari
Pagatavošana
Notīra kartupeļus un burkānus. Sagriež tos mazos gabaliņos un liek vārīties verdošā ūdenī.
Kad kartupeļi un burkāni ir gandrīz mīksti, pievieno gabaliņos sagrieztu lasi un uzvāra. Noputo. Gatavo, līdz kartupeļi un burkāni ir mīksti.
Pievieno garšvielas un kausēto sieru.
Pirms pasniegšanas zupā liek garneles, olīvas un smalki sagrieztas dilles.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Baklažānu rullīši
Ar melnajām olīvām un saulē kaltētiem tomātiem pildīts trusis
Sēņu un grūbu zupa
Dārzeņu ragū
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: