Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Visi Pie galda!
Cipuļa un Bičevska murgs (zupa)
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
3 personām
Sastāvdaļas
300 g svaiga laša
250 g garneļu
300 g kartupeļu
150 g burkānu
20 melno olīvju
“Dzintara klasiskais” kausētais siers (mazais iepakojums)
buntīte svaigu diļļu
garšvielas – sāls, pipari
Pagatavošana
Notīra kartupeļus un burkānus. Sagriež tos mazos gabaliņos un liek vārīties verdošā ūdenī.
Kad kartupeļi un burkāni ir gandrīz mīksti, pievieno gabaliņos sagrieztu lasi un uzvāra. Noputo. Gatavo, līdz kartupeļi un burkāni ir mīksti.
Pievieno garšvielas un kausēto sieru.
Pirms pasniegšanas zupā liek garneles, olīvas un smalki sagrieztas dilles.
Jūs varētu interesēt
Krāsnī cepta forele ar grauzdētu mandeļu sviestu
Store ar dārzeņiem
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: