Cipuļa un Bičevska murgs (zupa)

Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
3 personām

Sastāvdaļas

  • 300 g svaiga laša
  • 250 g garneļu
  • 300 g kartupeļu
  • 150 g burkānu
  • 20 melno olīvju
  • “Dzintara klasiskais” kausētais siers (mazais iepakojums)
  • buntīte svaigu diļļu
  • garšvielas – sāls, pipari

Pagatavošana

  1. Notīra kartupeļus un burkānus. Sagriež tos mazos gabaliņos un liek vārīties verdošā ūdenī.
  2. Kad kartupeļi un burkāni ir gandrīz mīksti, pievieno gabaliņos sagrieztu lasi un uzvāra. Noputo. Gatavo, līdz kartupeļi un burkāni ir mīksti.
  3. Pievieno garšvielas un kausēto sieru.
  4. Pirms pasniegšanas zupā liek garneles, olīvas un smalki sagrieztas dilles.