Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Cēzara sviestmaize
Viegla
līdz 30 min
3 personām
Sastāvdaļas
Kārbiņa RASA klasiskā krēmsiera (180 g)
6 šķēles baltmaizes
1 vistas fileja
6 ķiršu tomātiņi
6 piparmētru vai bazilika lapiņas
2 tējkarotes angļu sinepju
1 daiviņa ķiploka
1 ēdamkarote sojas mērces
½ citrona sulas
40 g rīvēta Parmas siera
2 ēdamkarotes majonēzes
olīveļļa cepšanai un marinādei
sāls un svaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
Vistas fileju sagriež strēmelītēs un iemarinē ar nedaudz citrona sulu, olīveļļu un sojas mērci. Pēc ~15 minūtēm, sakarsētā pannā apcep vistas gabaliņus zeltaini brūnus. Baltmaizes šķēles apslaka ar olīveļļu, sakarsē cepeškrāsni līdz 200 °C temperatūrai, un ievieto maizes šķēles apgrauzdēties ~ 4 minūtes. Blakus liek 6 ķiršu tomātiņus, un ļauj tiem cepties apmēram 7 minūtes.
Pagatavo krēmu. RASA klasisko krēmsieru sajauc kopā ar majonēzi, angļu sinepēm, smalki sakapātiem ķiplokiem un parmas sieru.
Uz grauzdētajām maizes šķēlēm bagātīgi smērē pagatavoto krēmu. Pāri liek vistas filejas gabaliņus. Rotā ar grilēto tomātu, un zaļuma lapiņu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: