Šie siltie salāti būs lieliska piedeva cepetim vai vistas gaļai, taču tikpat labi tie garšos tāpat – paši par sevi.
Kā pareizi grauzdēt riekstus?
Grauzdēti rieksti pieejami arī veikalā, taču, lai panāktu gardāko rezultātu, to vislabāk darīt mājās. Galvenais, kas jāņem vērā – riekstiem jābūt sausiem un tīriem, kā arī vienā grauzdēšanas reizē jāņem neliels daudzums riekstu, proti, tā, lai tos vienmērīgi var izklāt pannā.
Grauzdēšanu var veikt gan cepeškrāsnī, gan uz pannas. Ja to dara cepeškrāsnī, tad pirms grauzdēšanas krāsns jāuzsilda līdz 180 grādiem, un rieksti jāgrauzdē piecas līdz desmit minūtes. Ja riekstus grauzdē uz pannas, tad rieksti visu laiku jāapmaisa, lai tie nepiedegtu. Šajā gadījumā riekstu grauzdēšanas process būs ātrāks.
Komentāri: