fbpx

Burkānu un ingvera zupa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 4 lieli burkāni
  • 1 saldais kartupelis
  • vidēji liels ingvera gabals ­
  • 3 daiviņas ķiploku
  • 1 sarkanais sīpols
  • 2 tējkarotes kumīna sēklu
  • 1 tējkarote karija pulvera
  • ½ tējkarotes paprikas pulvera
  • ½ tējkarotes čili pulvera
  • 500 ml kokosriekstu piena
  • sauja Indijas riekstu
  • sauja kokosriekstu čipsu

Pagatavošana

  1. Katlā apcep sakapātus sīpolus, ingveru un ķiplokus. Garšaugus sacep, pievieno kumīna sēklas un pacep vēl 2 minūtes.
  2. Dārzeņus nomizo, sagriež kubiņos un pievieno garšaugiem. Visu viegli apcep. Beigās pievieno kariju un čili pulveri.
  3. Dārzeņiem pārlej karstu ūdeni tā, lai dārzeņi būtu nosegti, un vāra, līdz tie ir mīksti.
  4. Pievieno kokosriekstu pienu un sāli visu nedaudz pavāra un sablendē līdz krēmveida konsistencei.
  5. Indijas riekstiem pievieno nedaudz karija, paprikas pulveri, sāli, uzlej nedaudz eļļas, kārtīgi samaisa un liek cepeškrāsnī. Cep, līdz rieksti kļūst zeltaini brūni.
  6. Kokosriekstu čipsus viegli apcep cepeškrāsnī.

Komentāri:

Jūsu komentārs: