Šādi pagatavo divas mīklas porcijas, un katru cep 180 °C temperatūrā 45 minūtes.
Kad biskvīti pilnībā atdzisuši, gatavo krēmu. Saputo saldo krējumu kopā ar cukuru, lēnām iemaisa krēmsieru un maskarpones sieru. Svarīgi ir neputot krēmsieru, jo tad tas zaudēs konsistenci un krēms veidosies šķidrs.
Liek kopā kūku, starp divām biskvīta kārtām smērējot krēmu. Dekorē ar valriekstiem un ananasu šķēlītēm.
Pagatavo sāļo karameli. Katliņā ber cukuru un karsē aptuveni 5 minūtes, ik pa brīdim apmaisot. Kad cukurs pilnībā izkusis un viegli karamelizējies, to noņem no uguns un pievieno sviestu. Cukurs sāks burbuļot, tādēļ šis process jādara ļoti uzmanīgi. Pievieno saldo krējumu un, nepārtraukti maisot, karsē aptuveni 1 minūti. Noņem no uguns, pievieno sāli, atdzesē un pārlej pāri kūkai.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: