Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.
Burkānu, ābolu, ķirbju un ingvera sula enerģijai
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Sastāvdaļas
6–8 burkāni
1 liels ābols
gabaliņš ķirbja
3 cm ingvera saknes gabaliņa
0,5 tējkarotes olīveļļas vai ķirbju eļļas
Pagatavošana
Visas sastāvdaļas notīra, noskalo un sagriež gabaliņos.
Sulu spiedē izspiež sulu. Sulai var pievienot arī izspiestu apelsīnu un citronu sulu.
1.
pagatavošanas solis
Visas sastāvdaļas notīra, noskalo un sagriež gabaliņos.
2.
pagatavošanas solis
Sulu spiedē izspiež sulu. Sulai var pievienot arī izspiestu apelsīnu un citronu sulu.
Komentāri: