Burkānu, ābolu, ķirbju un ingvera sula enerģijai

Viegla
līdz 30 min
1 personām

Sastāvdaļas

  • 6–8 burkāni
  • 1 liels ābols
  • gabaliņš ķirbja
  • 3 cm ingvera saknes gabaliņa
  • 0,5 tējkarotes olīveļļas vai ķirbju eļļas

Pagatavošana

  1. Visas sastāvdaļas notīra, noskalo un sagriež gabaliņos.
  2. Sulu spiedē izspiež sulu. Sulai var pievienot arī izspiestu apelsīnu un citronu sulu.
1. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Visas sastāvdaļas notīra, noskalo un sagriež gabaliņos.

2. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sulu spiedē izspiež sulu. Sulai var pievienot arī izspiestu apelsīnu un citronu sulu.