BUNDŽU ZUPA

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 2 tējkarotes olīveļļas
  • 1 vidēja izmēra sīpols, sakapāts
  • 2 daiviņas ķiploku, sakapātu
  • 1 bundža mizotu tomātu gabaliņos
    1 bundža sarkano pupiņu
  • 1 bundža balto pupiņu
  • 1 bundža konservētas kukurūzas
  • 450 ml vistas buljona
  • 300 g vistas girosa

Pagatavošana

  1. Dziļā katlā uz vidējas uguns lej olīveļļu, tajā apcep sīpolus, līdz tie ir caurspīdīgi, tad pievieno sakapātos ķiplokus.
  2. Pievieno mizotus tomātus savā sulā un visu uzvāra.
  3. Pupiņas nokāš un noskalo. Kukurūzu nokāš.
  4. Katlā pievieno vistas buljonu, pupiņas un kukurūzu, visu uzvāra, tad pazemina uguni un vāra aptuveni 10 minūtes.
  5. Vistas girosu sagriež mazākos gabaliņos un pievieno zupā, karsē vēl 5 minūtes.
  6. Pēc garšas pievieno sāli un melnos piparus.

Komentāri:

Jūsu komentārs: