Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Visi Pie galda!
Autors:
viesis
Bumbieru panna cotta ar rupjmaizes šokolādi
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
3 bumbieri
200 g saldā krējuma
120 g želatīna
200 g tumšās šokolādes (50–60%)
200 g saldētu brūkleņu
20 g vaniļas cukura
~ 100 g rupjmaizes rīvmaizes
baltvīns
125 g svaigu aveņu dekoram
Pagatavošana
Bumbierus nomizo, pārgriež uz pusēm un izņem serdi. Augļus liek katliņā, pievieno nedaudz ūdens un vāra, līdz bumbieri ir mīksti.
Bumbieriem pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saldo krējumu, uzkarsē un visu sablendē viendabīgā masā.
Ūdens peldē izkausē želatīnu, vadoties pēc instrukcijas uz iepakojuma.
Bumbieru krēma masu izkāš caur sietu, un tajā vienmērīgi iemaisa želatīnu. Liek aukstumā saželēt.
Tikmēr sagatavo šokolādi, ko izkausē ūdens peldē.
Brūklenes liek katliņā, aplej ar vīnu, pievieno cukuru un nedaudz pavāra.
Brūkleņu masā iemaisa šokolādes rīvmaizi un samaisa. Rīvmaize uzbriedīs un masa paliks biezas putras konsistencē.
Izkausētās šokolādes masai pievieno brūkleņu un rīvmaizes masu. Masu izmaisa, vienmērīgā kārtiņā izklāj uz cepampapīra un liek aukstumā, lai sacietē.
Panna cotta
sadala porcijās, dekorē ar rupjmaizes un šokolādes gabaliņiem un svaigām ogām, šoreiz ar avenēm.
Jūs varētu interesēt
Saldā Dutch baby ar grieķu jogurtu, svaigām ogām un riekstiem
Lielais Snickers
Komentāri:
Aija
saka:
15/02/2017 09:26
Nav par daudz želatīna?
Atbildēt
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Nav par daudz želatīna?