Cepumus sadrupina mazākos gabaliņos.
Želatīnu ieber krūzē, pievieno nedaudz piena un uzbriedina.
Citronam norīvē miziņu un izspiež sulu.
Bļodā liek biezpienu un ar karoti saspaida viendabīgā masā. Pievieno citrona miziņu un sulu.
Saldajam krējumam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un sakuļ stingrās putās.
Biezpienam pievieno ūdens peldē izkausētu želatīnu, cepumus un sakulto saldo krējumu. Visu samaisa ar karoti. Nekuļ!
Biezpiena un saldā krējuma masā viegli iecilā ogas.
Veidni ietauko ar eļļu un pilda deserta masu.
Izlīdzina virsu un liek ledusskapī, lai masa sastingst.
Ogas sablendē, un desertu pasniedz, papildinātu ar svaigu ogu mērci un dekorētu ar piparmētru lapiņām.
Komentāri: