Katliņā liek notīrītas plūmītes. Pievieno citronu sulu un cukuru un vāra 10–15 minūtes, līdz plūmītes kļuvušas mīkstas. Pēc vārīšanas atdzesē.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai. Bļodā puto olu baltumus, pamazām pievienojot cukuru, līdz tas pilnībā izkusis. Olbaltumu smērē uz cepamās pannas, kas noklāta ar cepamo papīru, un izlīdzina.
Liec cepties krāsnī uz 12 minūtēm, pēc tam samazina karstumu līdz 160 °C temperatūrai un cep vēl 10 minūtes. Pēc cepšanas bezē plāksnei uzreiz pārklāj pāri dvieli un ļauj, lai atdzist.
Tikmēr saputo maskarpones sieru ar vaniļas sēkliņām, pūdercukuru un saldo krējumu, līdz krēms kļuvis stingrs.
Uz galda noklāj dvieli, kam pa virsu liek bezē plāksni. Noņem cepamo papīru. Tai virsū smērē maskarpones krēmu un atdzisušo ievārījumu. Tad, izmantojot dvieli, sarullē ruleti. Pasniegt vēlams uzreiz.
Komentāri: