Garšīgi paēst – tā ir viena no laimīgākajām sajūtām, tāpēc aicinu izbaudīt katru maltīti un ļauties kulinārijas ceļojumiem!
Baltmaizes pudiņš ar ogām
Viegla
līdz 1 h
6 personām
Sastāvdaļas
8 maizes šķēles Kungu baltmaizes
200 g krēmsiera
50 ml saldā krējuma
2 olas
100 g cukura
300 g saldētas vai svaigas ogas pēc izvēles
Pagatavošana
Salauž maizi gabaliņos un izkārto pa trauku. Virsū izkārto ogas.
Saputo krēmsieru ar cukuru un olām. Pielej saldo krējumu un iemaisa. Siera masai var pierīvēt citrona vai apelsīna miziņu. Masu lej uz maizes gabaliem un liek cepties uz 30 minūtēm 180 grādos.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: