Pašlaik Dānijā mācās par veselīga dzīvesveida konsultanti jeb kouču. Evijai aizraujas ar visu veselīgo, vienkāršo un dabisko.
Baklažāna šķēlītes ar zaļumu pesto
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Izcili garda uzkoda! Patiks veģetāriešiem, vegāniem un arī gaļēdājiem, jo rieksti kombinācijā ar zaļumiem ideāli papildina maigi krēmīgo baklažānu. Tajā ir daudz olbaltumvielu un veselīgo taukskābju, kā arī vitamīni, minerālvielas un šķiedrvielas.
Sastāvdaļas
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai.
Baklažānu sagriež aptuveni 0,5 cm biezās šķēlēs, apsmērē ar eļļu, izvieto uz cepamā papīra un liek cepties ~ 10–15 minūtes.
Tikmēr blenderī sablendē riekstus, pievieno zaļumus, 1 tējkaroti eļļas, citronu sulu un sablendē visu kopā.
Kad baklažāni apcepušies, izņem tos no krāsns un liek virsū riekstu un zaļumu pesto. Turpina cept vēl 10 minūtes, līdz rieksti sāk apbrūnināties.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: