Ja iepriekš neesi mājās gatavojis majonēzi, nebaidies pamēģināt šo Uģa piedāvāto variantu, jo tās pagatavošana tiešām nav sarežģīta, turklāt, kas zina, varbūt turpmāk majonēze mājās vienmēr būs pašu gatavota.
Teju droši var teikt, ka beidzot pavasaris 2018 ir iestājies, un ir laiks doties pirmajos piknikos. Lai nelielais izbrauciens būtu nevainojams, Uģis no “Gatavo 3” nāk talkā ar recepti vieglai un gardai maltītei pie dabas krūts.
Ja iepriekš neesi mājās gatavojis majonēzi, nebaidies pamēģināt šo Uģa piedāvāto variantu, jo tās pagatavošana tiešām nav sarežģīta, turklāt, kas zina, varbūt turpmāk majonēze mājās vienmēr būs pašu gatavota.
Komentāri: