Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
AUZU PUTRA AR SĒNĒM UN KAZAS SIERU
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
90 g auzu pārslu
375 ml piena
80 g šķēlēs sagrieztu šampinjonu
1 ēdamkarote sviesta
3 zariņi timiāna
sāls
svaigi malti melnie pipari
50 g kazas siera
Pagatavošana
Katliņā uz vidēji augstas uguns uzvāra pienu, pievieno auzas un šķipsniņu sāls. Turpina vārīt uz vidēji mazas liesmas, ik pa laikam apmaisot.
Pannā uz vidēji augstas uguns kausē sviestu, pievieno sagrieztos šampinjonus, timiānu, sāli un piparus, cep aptuveni 8 minūtes, līdz šampinjoni no abām pusēm ir zeltaini brūni.
Siltā putrā iemaisa ceptās sēnes un kazas sieru. Ēd siltu!
Komentāri: