AUZU PUTRA AR SĒNĒM UN KAZAS SIERU

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 90 g auzu pārslu
  • 375 ml piena
  • 80 g šķēlēs sagrieztu šampinjonu
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 3 zariņi timiāna
  • sāls
  • svaigi malti melnie pipari
  • 50 g kazas siera

Pagatavošana

  1. Katliņā uz vidēji augstas uguns uzvāra pienu, pievieno auzas un šķipsniņu sāls. Turpina vārīt uz vidēji mazas liesmas, ik pa laikam apmaisot.
  2. Pannā uz vidēji augstas uguns kausē sviestu, pievieno sagrieztos šampinjonus, timiānu, sāli un piparus, cep aptuveni 8 minūtes, līdz šampinjoni no abām pusēm ir zeltaini brūni.
  3. Siltā putrā iemaisa ceptās sēnes un kazas sieru. Ēd siltu!