ĀTRĀ PICA AR KAZAS SIERU

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Picu cepšanai man ļoti patīk izmantot kārtaino mīklu, jo tad pica sanāk plānāka, kraukšķīgāka un ar patīkamāku tekstūru. Un labi ir tas, ka ne vienmēr pica ir jācep uzreiz ar pildījumu. Reizēm to var uzlikt pēc tam, kad mīkla jau ir gatava. Kā šajā reizē.

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums kārtainās mīklas
  • puscietais kazas siers
  • pāris sauju svaigas rukolas
  • šķidrais medus
  • olīveļļa ar izteiktu garšu
  • valrieksti

Pagatavošana

  1. Vispirms izrullē un izcep kārtainās mīklas pamatni. Cep 190 °C temperatūrā, līdz mīkla ir zeltaini brūna. Lai tā nepūstos, to vispirms ar dakšiņu sadursta, var pa virsu uzlikt arī slogu (piemēram, krāsns restītes).
  2. Kad pamatne ir gatava, to mazliet atdzesē un tad saliek virsū visas pārējās sastāvdaļas. Vispirms pārlej ar izteiktas garšas labu olīveļļu, pārliek ar svaigām rukolas lapām un visu pārkaisa ar puscieto kazas sieru. Pievieno valriekstus un pārlej ar medu.