Amaranta, mandeļu piena un vaniļas pudiņš ar svaigām ogām

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 150 g zemeņu
  • 100 g Just Nature amaranta sēklu
  • 250 g mandeļu piena
  • 200 ml ūdens
  • 60 g cukurniedru cukura
  • 1 vaniļas pāksts
  • 4 ēdamkarotes kļavu sīrupa
  • 3 ēdamkarotes kukurūzas cietes

Pagatavošana

  1. Lej katlā mandeļu pienu ar ūdeni, pievieno cukuru un vaniļas pāksti. Uzvāra, pievieno amarantu, turpina vārīt uz mērenas liesmas apmēram 20 minūtes.
  2. Sajauc kukurūzas cieti ar ūdeni un pievieno amarantam. Izsilda, līdz ciete sabiezē, un pilda trauciņos.
  3. Pasniedz ar sagrieztām zemenē un kļavu sīrupu.