Ābolu virtuļi

Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
2 personām

Sastāvdaļas

  • 110 g miltu
  • 2 āboli
  • 5 g cepamā pulvera
  • 2 ēdamkarotes Dansukker pūdercukura
  • 140 ml piena
  • sviests cepšanai
  • 80 g Dansukker cukura “Demerara”
  • 1 tējkarote kanēļa

Pagatavošana

  1. Bļodā sajauc miltus, cepamo pulveri un pūdercukuru. Pievieno pienu un rūpīgi samaisa, lai izveidotu mīklu.

  2. Ābolus nomizo, sagriež šķēlītēs un izgriež vidu, lai iegūtu virtuļiem līdzīgas formas.

  3. Uz pannas izkausē sviestu. Katru ābola šķēli apviļā mīklā no abām pusēm un liek cepties uz pannas līdz tās ir zeltaini brūnas, aptuveni 2-3 minūtes katrā pusē.

  4. Sagatavo cukura garnējumu: bļodā sajauc cukuru “Demerara” ar kanēli.

  5. Izceptos virtuļus apviļā cukura garnējumā no abām pusēm.