Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Krista Birzniece
ĀBOLU UN BIEZPIENA TARTE
Vidēji sarežģīti
līdz 2 h
8 personām
Sastāvdaļas
180 g “Selga” kokosriekstu cepumu
75 g sviesta
200 g krēmsiera
150 g biezpiena
1 ola
1 tējkarote vaniļas cukura vai ½ vaniļas pāksts
75 g cukura
1 ēdamkarote miltu
2 āboli (350–400 g)
kardamons un kanēlis
Pagatavošana
Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 ºC temperatūrai.
Cepumus sasmalcina, tiem pievieno izkausētu sviestu.
Tartes formu iesmērē ar sviestu. Formiņās liek cepumu masu, ko piespiež pie maliņām.
Liek bļodā krēmsieru, biezpienu, olu, vaniļu, cukuru un miltus, visu saputo. Gatavo masu liek uz cepumu pamatnes.
Āboliem izgriež serdi, tos sagriež smalkās šķēlītēs, ko liek biezpiena masā. Pārkaisa ar kanēli un kardamonu.
Cep 25–30 minūtes. Pasniedz atdzesētas.
Jūs varētu interesēt
GARNEĻU SEVIČE AR NAČOS ČIPSIEM
Asās Bufalo vistas sendviči
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: