Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Zivs fileja krējuma mērcē
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
4 nelielas baltās zivs filejas
100 ml saldā krējuma
1 citrons
2 šalotes sīpoli
timiāns
Santa Maria
zivju garšviela ar garšaugiem
sāls
10 g sviesta
rīsi
Pagatavošana
Pannu iesmērē ar sviestu, izkārto zivs filejas, pārber ar garšvielu, pāri liek citrona šķēlītes, pārkaisa ar smalki sakapātiem šalotes sīpoliņiem, pārlej ar saldo krējumu un ūdeni.
Cep 15 minūtes.
Pasniedz ar rīsiem.
Jūs varētu interesēt
Pikantie spārniņi mango un marakujas glazūrā
Gyozas pelmeņi ar tītara gaļu, ķirbi un dzērveņu mērci
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: