Toggle navigation
Izvēlne
Visi Pie galda!
Interesanti
Receptes
Video receptes
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Veikals
Zivs fileja krējuma mērcē
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
4 nelielas baltās zivs filejas
100 ml saldā krējuma
1 citrons
2 šalotes sīpoli
timiāns
Santa Maria
zivju garšviela ar garšaugiem
sāls
10 g sviesta
rīsi
Pagatavošana
Pannu iesmērē ar sviestu, izkārto zivs filejas, pārber ar garšvielu, pāri liek citrona šķēlītes, pārkaisa ar smalki sakapātiem šalotes sīpoliņiem, pārlej ar saldo krējumu un ūdeni.
Cep 15 minūtes.
Pasniedz ar rīsiem.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Īpašā brūkleņu plātsmaize
Kuskuss ar dārzeņiem
CŪKGAĻAS RIBIŅAS AR CEPTIEM ANANASIEM
Siera cepumi ar sezamu un vīģu džemu
Komentāri: