Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Rūdolfs Kalniņš
Zemesriekstu ramen zupa ar griķu nūdelēm
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
BULJONAM
40 ml eļļas
4 daiviņas ķiploku
40 g ingvera
sarkanais čili
250 ml kokosriekstu piena
200 g zemesriekstu sviesta
3 ēdamkarotes sojas mērces
4 ēdamkarotes saldās čili mērces
500 ml ūdens
PASNIEGŠANAI
250 g griķu nūdeļu (
soba
)
150 g šimeji sēņu
200 g mini kukurūzas
2 nori lapas
100 g lociņu
250 g zīda tofu
1 laims
svaiga bazilika lapiņas
Pagatavošana
Pagatavo buljonu. Ingveru, ķiplokus un čili smalki sakapā, apcep 30 sekundes karstā eļļā. Pievieno pārējās buljona sastāvdaļas, uzvāra.
Griķu nūdeles uzvāra sālsūdenī, nokāš un noskalo. Sēnes un kukurūzu apcep uz pannas karstā eļļā.
Lēzenā šķīvī liek nūdeles, sēnes, kukurūzu, sagrieztu zīda tofu, lociņus, baziliku, sagrieztas nori lapas un pārlej ar karstu buljonu.
Zupu pasniedz ar svaigu laima daiviņu.
Jūs varētu interesēt
DĀRZEŅU PELMEŅI
PICA AR PĪĻU PASTĒTI
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: