Labāk pazīstama kā Našķoties Zane. 2019. gada Zane sarakstīja savu pirmo grāmatu “Našķoties”, kas izrādās konkrētā gada pirktākās grāmata Latvijā. Zanes receptes visbiežāk ir vienkāršas, viegli atkārtojamas un tādas, kas vienmēr izdosies. Tipiskākie ēdieni ir tieši komfortēdieni- gan sāļi, gan saldi.
ZEMESRIEKSTU HUMUSS
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
1 tējkarote malta kumīna
1 daiviņa ķiploka
130 g grauzdētu un sālītu zemesriekstu
300 g konservētu turku jeb auna zirņu
60 g tahini sezama pastas
80 ml olīveļļas
60 ml citronu sulas
150 ml konservētu turku zirņu šķidruma
sāls
Pagatavošana
Virtuves kombainā ber kumīnu, pievieno ķiploku, zemesriekstus un samaļ viendabīgā masā, tad tai pievieno turku zirņus un tahini un turpina malt, līdz izveidojusies gandrīz viendabīga masa.
Sastāvdaļām lēnām pievieno olīveļļu, tad citronu sulu, konservēto zirņu šķidrumu un sāli pēc garšas.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: