Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
Zaļo zirņu pankūkas
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
500 g zaļo zirņu
4 ēdamkarotes miltu
2 olas
½ tējkarotes dzeramās sodas
10 paipalu oliņas
skābais krējums un loki servēšanai
Pagatavošana
Svaigos zirņus sadala divās porcijās – pa 350 un 150 gramiem.
Lielāko zirņu porciju sablendē viendabīgā masā, piesit olas un visu samaisa. Pievieno miltus, dzeramo sodu un samaisa, līdz masa ir viendabīga, tad iecilā parējos zirņus.
Uzkarsē pannu, tajā lej olīveļļu, un ar karoti veido aptuveni vienāda izmēra pankūkas. Cep no katras puses ~ 2 minūtes, līdz pankūka viscaur izcepusies un vietām viegli brūna.
Uz pannas cep paipalu oliņas, ko ēd kopā ar zirņu pankūkām. Pankūkas lieliski iet kopā ar skābo krējumu un svaigiem lociņiem.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: