Zaļo zirnīšu zupa ar piparmētrām un garnelēm

Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
4 personām

Svaiga, garda, krāsaina un ļoti aromātiska zupa vieglām vakariņām.

Sastāvdaļas

  • 500 g saldētu zaļo zirnīšu
  • 300 g saldētu attīrītu garneļu
  • 250 ml saldā krējuma
  • 1 saišķītis piparmētru
  • 1 saišķītis kinzas
  • miziņa no ½ citrona
  • 2 ķiploka daiviņas
  • sāls, pipari

Pagatavošana

  1. Sālsūdenī novāra zaļos zirnīšus un ķiploka daiviņas.
  2. Zirnīšiem pievieno saldo krējumu, sakapātus zaļumus, un visu sablendē viendabīgā masā.
  3. Zirnīšu masu uzkarsē, pierīvē citrona miziņu un ieber garneles.
  4. Pasniedz karstu kopā ar baltmaizes grauzdiņiem.
1. pagatavošanas solis
ZirnuZupa_1

Sālsūdenī novāra zaļos zirnīšus un ķiploka daiviņas.

2. pagatavošanas solis
ZirnuZupa_2

Zirnīšiem pievieno saldo krējumu, sakapātus zaļumus, un visu sablendē viendabīgā masā.

3. pagatavošanas solis
ZirnuZupa_3

Zirnīšu masu uzkarsē, pierīvē citrona miziņu un ieber garneles.

4. pagatavošanas solis
_I7A1029_resize

Pasniedz karstu kopā ar baltmaizes grauzdiņiem.