Visas pankūku mīklas sastāvdaļas liek blenderī un blendē, līdz iegūta viendabīga, krēmīga mīkla. Ja mīkla šķiet pārāk bieza, pievieno vēl nedaudz ūdens, bet uzmanieties, lai tā nesanāk par šķidru.
Mīklu lej noslēgtā traukā un liek ledusskapī uz vismaz 1 stundu. Mīklu var pagatavot arī iepriekšējā dienā un pa nakti likt ledusskapī.
Pannā uzkarsē eļļu. Ar ēdamkaroti liek mīklu pannā, veidojot mazas pankūciņas. Cep, kamēr pankūku virsmā parādījušies burbulīši un virsma šķiet sausa. Tad apgriež pankūkas otrādi un cep, līdz tās ir nedaudz apbrūnējušas.
Pasniedzot pankūkas, tās apsmērē ar humusu, pa virsu liek avokado šķēlītes, saulē kaltētu tomātu gabaliņus un fetas sieru.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: