Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Veikals
Vistas zupa
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
2 vistas stilbiņi
1 sīpols
2 daiviņas ķiploku
2 burkāni
5 kartupeļi
sāls
zaļumi (dilles, pētersīļi un loki pēc izvēles)
Pagatavošana
Sīpolu un ķiploka daiviņas notīra. Nomizo, noskalo un sagriež nelielās šķēlītēs burkānus un kartupeļus.
Katliņā liek vārīties vistas stilbiņus, sīpolu un ķiploka daiviņas.
Pievieno kartupeļus un burkānus. Kad gaļa mīksta, to izņem no zupas un sadala mazākos gabaliņos, liek atpakaļ zupā un pāris minūtes vēl pavāra.
Zupai pievieno sāli un smalki sakapātus zaļumus.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Puravu risoto ar saldajiem kartupeļiem un grilētu piena jēra karbonādi
Plūmju un šokolādes cepumi
Scones
SPINĀTU SALĀTI AR MOCARELLU UN MAKARONIEM
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: