Ātri, viegli un gardi – tā varētu raksturot šo vasarīgo ēdienu, kas papildinās ikvienu pusdienu galdu.
Sastāvdaļas
2 vistas filejas (~ 400 g)
4 tortiljas plāceņi
4 lieli marinēti gurķi
200 g grieķu jogurta
100 g majonēzes
100 g salātlapu
2 daiviņas ķiploku
1 buntīte pētersīļu
citronu sula
Pagatavošana
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180°C temperatūrai. Kamēr tā sildās, pagatavo mērci. Sajauc jogurtu ar majonēzi, pievieno sasmalcinātus pētersīļus un ķiplokus, nedaudz citronu sulas un sāli pēc garšas.
Sagriež vistu strēmelēs, pievieno sāli, piparus un izcep.
Gurķus sagriež plānās šķēlēs.
Nomazgā un nedaudz saplūkā salātus.
Tortilju ieliek krāsnī uz 1 minūti, lai tā paliek nedaudz mīkstāka.
Liek kopā wrap: tortilju apziež ar mērci, virsū mērcei kārto gurķi, vistu un salātlapas. Visu ietin, aiztaisot ciet galus. Liek atkal krāsnī uz 1–2 minūtēm, lai uzsilst. Pasniedz nekavējoties.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: