Vistas voks Indijas riekstu sviesta mērcē

Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

100 g sarkanās paprikas

100 g olu nūdeļu

300 g vistu šķiņķu bez kaula

80 g sīpolu

125 g pokčoja

olīveļļa cepšanai

jūras sāls, pipari pēc garšas

 

MĒRCEI

80 g Indijas riekstu sviesta

20 g sojas mērces

20 g austeru mērces

40 g grauzdētas sezama eļļas 

20 g ūdens

 

loki un sezama sēklas dekorēšanai

Pagatavošana

  1. Vistu šķiņķus sagriež mazākos gabalos un cep sakarsētā pannā ar eļļu. Pievieno nedaudz sāls un piparu. 
  2. Sīpolus un paprikas sagriež un pievieno vistai. Apcep zeltaini brūnus.
  3. Olu nūdeles vāra sālsūdenī 3 minūtes. Nokāš, noskalo zem auksta ūdens un apslaka ar olīveļļu.
  4. Pievieno sagrieztu pokčoju, olu nūdeles un nedaudz apcep.
  5. Visas mērces sastāvdaļas sajauc kopā un kārtīgi izmaisa. Pievieno vokam, izkarsē 2 minūtes un noņem no uguns. 
  6. Pasniedz ar smalki sagrieztiem lokiem un sezama sēklām.