Vistas šķiņķīšus sagriež mazākos gabalos. Liek bļodā.
Dārzeņus nomazgā un sagriež (dārzeņu gabaliņiem jābūt nedaudz lielākiem par vistas šķiņķīšu gabaliem). Šampinjoniem nogriež kātiņus. Liek bļodā.
Pagatavo marinādi – visas marinādes sastāvdaļas mazā bļodiņā sajauc kopā, piespiež sulu no 1 citrona. Marinādei pievieno 2–3 ēdamkarotes ūdens un iemaisa.
Pagatavo mērci pasniegšanai – krējumam vai jogurtam pievieno 3 ēdamkarotes pagatavotās sinepju marinādes un vienmērīgi iemaisa.
Atlikušo marinādi pievieno vistu šķiņķīšiem un dārzeņiem, atstāj iemarinēties uz 30 minūtēm.
Uz koka iesmiņiem pamīšus sprauž samarinētos vistas gabaliņus un dārzeņus.
Iesmiņus liek uz cepešpannas un cep līdz 180 ºC temperatūrai sakarsētā krāsnī 25 minūtes, līdz gaļa gatava un dārzeņi viegli apbrūnējuši.
Dārzeņu iesmiņus pasniedz ar krējuma un sinepju mērci.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: