Klinta ir sertificēta māsa ar maģistra grādu uztura zinātnē, kā arī bloga FoodPrep autore, kas dalās ar dažādiem padomiem kā ikdienas maltīšu gatavošanu padarīt ātru un vienkāršu.
Vistas fileja ar brūnajiem rīsiem un krāsnī ceptiem dārzeņiem
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
300 g vistas fileju
100 g brūno rīsu
1 vidējs saldais kartupelis
½ cukīni
1 dzeltenā paprika (vai citi dārzeņi krāsu dažādībai)
šķipsniņa melno piparu
2 ēdamkarotes olīveļļas
Pagatavošana
2 porcijām
Rīsus novāra, cepeškrāsni uzkarsē līdz 220 °C temperatūrai.
Dārzeņus liek bļodā un aplej ar eļļu, ar rokām kārtīgi apviļā, lai katrs gabaliņš vienmērīgi noklātos, tos izklāj uz cepamā papīra cepešpannā. Tāpat dara ar vistas gabaliņiem. Pārber ar pipariem.
Cep krāsnī apmēram 20 minūtes, pusē apgriežot dārzeņu un gaļas gabaliņus, lai tie vienmērīgi izceptos.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: