Vistas fileja ar brūnajiem rīsiem un krāsnī ceptiem dārzeņiem

līdz 1 h
2 personām

Sastāvdaļas

  • 300 g vistas fileju
  • 100 g brūno rīsu
  • 1 vidējs saldais kartupelis
  • ½ cukīni
  • 1 dzeltenā paprika (vai citi dārzeņi krāsu dažādībai)
  • šķipsniņa melno piparu
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas

Pagatavošana

2 porcijām

  1. Rīsus novāra, cepeškrāsni uzkarsē līdz 220 °C temperatūrai.
  2. Dārzeņus sagriež kubiņos, cietākos – mazākos, mīkstākos – lielākos, sagriež arī vistas fileju.
  3. Dārzeņus liek bļodā un aplej ar eļļu, ar rokām kārtīgi apviļā, lai katrs gabaliņš vienmērīgi noklātos, tos izklāj uz cepamā papīra cepešpannā. Tāpat dara ar vistas gabaliņiem. Pārber ar pipariem.
  4. Cep krāsnī apmēram 20 minūtes, pusē apgriežot dārzeņu un gaļas gabaliņus, lai tie vienmērīgi izceptos.

Komentāri: