8 mīkstās mini kviešu tortiljas vai 8 cietās tako laiviņas
1 sarkanā paprika, sagriezta stienīšos
1 sarkanais sīpols, smalki sakapāts
200 g konservētas kukurūzas
1 bundžiņa Santa Maria maigās tako mērces
100 g zaļo salātlapu
Pagatavošana
4 porcijām
Vistas gaļu sagriež strēmelītēs un apcep uz pannas nelielā eļļas daudzumā. Kad gaļa zeltaina, tai pievieno garšvielu maisījumu un 100 ml ūdens, samaisa un nedaudz pasautē.
Kārto tako. Katrā mīkstajā kviešu tortiljā vai cietajā tako laiviņā liek nedaudz zaļu salātlapu, 2 stienīšus sarkanās paprikas, pāris gabaliņu vistas gaļas, tai pāri konservētu kukurūzu un smalki sakapātu sarkano sīpolu.
Komentāri: