Vistas tako

Viegla
līdz 30 min
1 personām

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 1 paciņa Santa Maria vistas tako garšvielu
  • 8 mīkstās mini kviešu tortiljas vai 8 cietās tako laiviņas
  • 1 sarkanā paprika, sagriezta stienīšos
  • 1 sarkanais sīpols, smalki sakapāts
  • 200 g konservētas kukurūzas
  • 1 bundžiņa Santa Maria maigās tako mērces
  • 100 g zaļo salātlapu

Pagatavošana

4 porcijām

  1. Vistas gaļu sagriež strēmelītēs un apcep uz pannas nelielā eļļas daudzumā. Kad gaļa zeltaina, tai pievieno garšvielu maisījumu un 100 ml ūdens, samaisa un nedaudz pasautē.
  2. Kārto tako. Katrā mīkstajā kviešu tortiljā vai cietajā tako laiviņā liek nedaudz zaļu salātlapu, 2 stienīšus sarkanās paprikas, pāris gabaliņu vistas gaļas, tai pāri konservētu kukurūzu un smalki sakapātu sarkano sīpolu.

Komentāri: