Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Katrīna Mame
Viegli salāti ar fenheli un greipfrūtu
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
½ fenheļa
1 liels greipfrūts
1 avokado
100 g salātu pēc izvēles
50 g Parmas tipa siera
svaigi malti melnie pipari
MĒRCEI
2–3 ēdamkarotes
Extra virgin
olīveļļas
2 ēdamkarotes greipfrūtu sulas
1 tējkarote medus
½ tējkarotes Dižonas sinepju
šķipsna sāls
Pagatavošana
2 porcijām
Fenheli sagriež ļoti plānās šķēlēs. Greipfrūtu nomizo un sadala pa daiviņām. Daiviņām nolupina miziņas. Avokado sagriež šķēlēs.
Fenheli, greipfrūtu un avokado liek bļodā kopā ar izvēlētajiem salātiem.
Bļodiņā samaisa visas mērces sastāvdaļas. Pagaršo mērci un, ja vēlies saldāku, pievieno vēl nedaudz medus, ja skābāku, – vēl greipfrūtu sulu.
Mērci pievieno salātiem, un ar rokām visu viegli izmaisa.
Sieru sagriež plānās šķēlītēs un kārto pa virsu salātiem.
Beigās salātiem pārkaisa svaigi maltus melnos piparus un pasniedz.
Jūs varētu interesēt
ZIVJU UN JŪRAS VELŠU SALĀTI
BANH MI HOT DOG
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: