Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Vieglā apakšgrupa (laša tartars)
Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
400 g svaigas laša filejas
1 šalotes sīpols
2 ēdamkarotes kaperu
1 ēdamkarote olīveļļas
2 ēdamkarotes balzametiķa
sāls un svaigi malti melnie pipari
zaļumi
4 paipalu olas
Pagatavošana
Laša filejai noņem ādu un ar asu nazi lasi sakapā mazos gabaliņos.
Kaperiem notecina lieko šķidrumu un tos smalki sakapā.
Sīpolu notīra un smalki sakapā.
Bļodā sajauc visas sastāvdaļas – lasi, kaperus, sīpolus. Pārlej ar eļļu un balzametiķi. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Visu rūpīgi samaisa.
Tartara porcijai pa vidu liek nevārītu paipalas olu un pasniedz kopā ar zaļumiem.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Zemesriekstu sviesta siera kūkas
JOGURTA, OGU UN AUGĻU UZKODA
Zaļie salāti ar citrusiem un marinētu vistas krūtiņu
Grilēti puravi ar putotu kazas sieru un granātābolu
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: