Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Vieglā apakšgrupa (laša tartars)
Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
400 g svaigas laša filejas
1 šalotes sīpols
2 ēdamkarotes kaperu
1 ēdamkarote olīveļļas
2 ēdamkarotes balzametiķa
sāls un svaigi malti melnie pipari
zaļumi
4 paipalu olas
Pagatavošana
Laša filejai noņem ādu un ar asu nazi lasi sakapā mazos gabaliņos.
Kaperiem notecina lieko šķidrumu un tos smalki sakapā.
Sīpolu notīra un smalki sakapā.
Bļodā sajauc visas sastāvdaļas – lasi, kaperus, sīpolus. Pārlej ar eļļu un balzametiķi. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Visu rūpīgi samaisa.
Tartara porcijai pa vidu liek nevārītu paipalas olu un pasniedz kopā ar zaļumiem.
Jūs varētu interesēt
Šokolādes kūka
Pīļu aknu pastēte ar ķiršu želeju
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: