Burvīgi ziemas salāti saldu garšu mīlētājiem. Grilēto bumbieru saldums labi saderēs ar sinepju asumu. Īpašu tekstūru piešķir viegli kūstošais kamambēra siers.
Pagatavošana:
1. Bumbierus nomazgā, sagriež ripiņās, izgriež serdītes. Bumbiera “jumtiņu” ar kātiņu atstāj dekorēšanai.
2. Bumbieru ripiņas apgrilē uz grilpannas, kamēr tie kļūst mazliet mīkstāki.
3. Gatavo mērci: nelielā trauciņā sajauc sinepes, medu un olīveļļu.
4. Izvēlas servējamo trauku, jo salātu tornītis būs trausls un grūti pārvietojams. Salātu sastāvdaļas pamīšus kārto citu uz citas. Pamatnītei liek grilēto bumbiera ripiņu, pa virsu kārtojot siera šķēlītes un šķiņķi, katru kārtu aplejot ar 1 tējkaroti mērces.
5. Pasniedz katrai personai 1 bumbieru tornīti, kas servēts uz šķīvja vai saņurcīta cepamā papīra laiviņas.
1. Bumbierus nomazgā, sagriež ripiņās, izgriež serdītes. Bumbiera “jumtiņu” ar kātiņu atstāj dekorēšanai.
2. Bumbieru ripiņas apgrilē uz grilpannas, kamēr tie kļūst mazliet mīkstāki.
3. Gatavo mērci: nelielā trauciņā sajauc sinepes, medu un olīveļļu.
4. Izvēlas servējamo trauku, jo salātu tornītis būs trausls un grūti pārvietojams. Salātu sastāvdaļas pamīšus kārto citu uz citas. Pamatnītei liek grilēto bumbiera ripiņu, pa virsu kārtojot siera šķēlītes un šķiņķi, katru kārtu aplejot ar 1 tējkaroti mērces.
5. Pasniedz katrai personai 1 bumbieru tornīti, kas servēts uz šķīvja vai saņurcīta cepamā papīra laiviņas.
Komentāri: