Katlā lej mango un marakujas biezeni, ko uzkarsē līdz 40 ºC temperatūrai, tad palēnām, visu laiku maisot, pievieno cukuru ar pektīnu. Kad sāk burbuļot, apmēram 1 minūti karsē.
Pievieno marakujas sēkliņas un turpina vārīt 1 minūti.
Pievieno degvīnu un citronskābi, apmaisa un noņem no uguns.
Masu pilda formiņās un liek saldētavā vismaz uz 8 stundām.
Pirms pasniegšanas izkausē baltās šokolādes glazūru un sakapā pistācijas. Izņem saldējumu no formiņām, iemērc glazūrā, apber ar pistācijām un pasniedz viesiem.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: