Garšīgi paēst – tā ir viena no laimīgākajām sajūtām, tāpēc aicinu izbaudīt katru maltīti un ļauties kulinārijas ceļojumiem!
Vasaras augļu un šokolādes koblers
Vidēji sarežģīti, Viegla
līdz 1 h
6 personām
Sastāvdaļas
4–5 nektarīni vai persiki
150 g krūmmelleņu
½ citrona
2 ēdamkarotes Dr. Oetker kukurūzas cietes
150 g sviesta istabas temperatūrā
150 g brūnā cukura
3 olas
130 g miltu
2 ēdamkarotes kakao
100 g tumšās šokolādes
šķipsna sāls
saldējums pasniegšanai
Pagatavošana
6–8 personām
Augļus sagriež mazāko gabalos, liek bļodā ar mellenēm un apviļā kukurūzas cietē.
Ietauko cepamo formu ar sviestu vai eļļu, un izkārto augļus.
Saputo sviestu ar cukuru un olām. Pievieno sāli, miltus, kakao, samaisa viendabīgā mīklā, beigās iemaisa 50 g sarīvētas vai smalki sagrieztas šokolādes.
Biskvītu ar karoti liek virs augļiem.
Cep 180 ºC temperatūrā 25–30 minūtes.
Izkausē šokolādi un pārlej to pāri tikko izceptajam kobleram. Pasniedz ar saldējumu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: